Beter slapen: Begin direct

Op naar betere nachten!

De Somnio slaaptherapie helpt je om weer beter te slapen. Met deskundige begeleiding en praktische adviezen. Vanuit je eigen omgeving, maar toch persoonlijk.  

 

Direct beginnen

Wil je direct aan de slag en ervaren hoe het is om aan je slaapprobleem te werken? Begin nu en krijg inzicht in je slaap met onze slaaptest en online slaapdagboek. Ook krijg je alvast een aantal tips.

 

De betaalinformatie ontvang je per mail. Je aanmelding voor de slaaptherapie is pas definief wanneer je betaling is afgerond. Je hebt dan nog wat bedenktijd. 

 

De slaaptherapie vindt plaats op onze website client.somnio.eu. Hier worden je slaapgegevens en persoonlijke slaapadviezen veilig en vertrouwelijk verwerkt en bewaard.

“Ik heb meer vertrouwen gekregen dat ik kan slapen. Het inslapen gaat nu sneller en ik wordt niet meer zo vroeg wakker.” Janneke

... of rond eerst de betaling af voordat je begint

Je aanmelding is definitief wanneer de betaling is afgerond. Hieronder kan je de betaling direct afhandelen. Begin vervolgens vandaag nog met de slaaptherapie - of op het moment dat voor jou het beste uit komt. 

 

 

 

 

Ontvang nu tijdelijk 15% korting

 

 


Beter slapen met de Somnio Slaaptherapie

De complete slaaptherapie omvat 8 consulten met persoonlijk slaapadvies.

Je kan direct beginnen.

 

€ 298,00

€ 253,00

“Ik vind de therapievorm van Somnio prima. Ik vond het vooral heel prettig dat er iemand ‘mee kijkt’ hoe je de opdrachten doet en je aanmoedigt om de tips ook echt toe te passen.” Marjan

Meer weten over de slaaptherapie?