Vergoeding Somnio slaaptherapie

via IZZ

Met de Somnio slaaptherapie leer je beter slapen zonder pillen. Met een erkende methode en onder persoonlijke begeleiding van een ervaren slaaptherapeut verbeter je je slaap blijvend.

 

Logo IZZ

 

IZZ zorgverzekering vergoedt de Somnio Compact Slaaptherapie van 4 consulten vanuit de aanvullende verzekering (Zorg voor de Zorg). 

 

  

De vergoeding komt vanuit het preventiebudgetLet op: heb je al een deel van het preventiebudget verbruikt, dan vergoedt IZZ de kosten tot maximaal het bedrag van het overblijvende preventiebudget.

 

Je betaalt geen eigen risico. Je hebt geen verwijzing nodig.  

 

 

Je hoeft als verzekerde bij IZZ de kosten voor Somnio Slaaptherapie niet voor te schieten. IZZ ontvangt de rekening direct van Somnio.

 

Wij willen je er vriendelijk op wijzen dat er een aantal voorwaarden zijn verbonden aan de vergoeding en het volgen van de slaaptherapie zonder betaling vooraf. 

 

Let s.v.p. goed op het volgende:

  • Het is belangrijk dat je zeker weet dat je recht hebt op vergoeding. Vraag bij twijfel altijd na bij de verzekeraar. Mocht later blijken dat je geen (volledige) vergoeding kunt ontvangen, dan moet je de (niet gedekte) kosten voor de slaaptherapie zelf betalen. 
  • IZZ vergoedt de kosten alleen wanneer je de complete slaaptherapie (4 consulten) afrondt. Wanneer je de slaaptherapie niet afrondt, moeten wij de reeds gevolgde consulten bij je in rekening brengen.
  • De vergoeding geldt voor het verzekeringsjaar waarin de consulten plaats vinden, tenzij je iets anders hebt afgesproken met de verzekeraar. Bij de declaratie moeten wij start- en een einddatum van de slaaptherapie vermelden. De verzekeraar kan de exacte consultdata navragen. 

 

Bekijk meer informatie over vergoedingen op de website van IZZ. Voor vragen over vergoeding of je preventiebudget kun je contact opnemen met de verzekeraar.

 

 

Hoe meld je je aan? IZZ ontvangt de rekening direct van Somnio. Kies op de betaalpagina de optie 'bij aflevering'. Je hoeft dan niet vooraf te betalen. Je ontvangt van ons een mailtje om de aanmelding af te ronden.  

Hoe werkt een slaaptherapie?

 

Praktische opdrachten om je slaap te verbeteren. Online, gemakkelijke vanuit thuis, met je persoonlijke slaapcoach. Lees meer

Ervaringen van cliënten

 

Hoe hebben anderen de Somnio slaaptherapie ervaren?  

Lees meer