Kwaliteit en expertise

Erkende methode om beter te slapen

Somnio is opgericht door slaaponderzoeker en ervaren slaaptherapeut dr. Winni Hofman, tevens hoofdbehandelaar van de Somnio slaaptherapie

 

Somnio is officieel erkend onder zorgverlener AGB-code 94(0)55353. De slaaptherapie wordt verzorgd door psychologen-NIP.

 

De kwaliteit van Somnio wordt regelmatig door Achmea Zorgverzekeringen beoordeeld. Somnio voldoet aan de strenge eisen en is goedgekeurd voor de Achmea Beoordelings Richtlijn (ABR). 

 

Cognitieve gedragstherapie voor slapeloosheid

De Somnio slaaptherapie is gebaseerd op een erkende en effectieve behandeling voor slapeloosheid toe: de cognitieve gedragstherapie voor slapeloosheid. 

 

Bewezen effectief

Talrijke wetenschappelijke studies hebben duidelijk aangetoond dat de cognitieve gedragstherapie voor slapeloosheid de beste behandeling is voor slapeloosheid. Deze aanpak helpt op de lange termijn beter dan slaapmedicijnen.

 

Erkend door zorgverzekeraars

 “Ik ben erg enthousiast over de Somnio therapie. Aan de persoonlijke begeleiding heb ik veel gehad. De adviezen zijn veel meer op je persoonlijke situatie toegespitst dan ik had verwacht. De opdrachten zijn duidelijk en effectief. Ik zou de therapie anderen aanraden.” Anne
“Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen dat ik in slaap zal vallen. De tips pas ik nog altijd toe.” Johan

Inschrijven

 Blijvend beter slapen

 Zonder pillen

 Alerter overdag

 Gemakkelijk vanuit thuis