Hoe zit dat?

Winni Hofman over slapen: Je moet ontspannen zijn - NPO Radio 2 interview
Hoe zit dat? · 02. april 2024
Slaapexpert Winni Hofman van Somnio was te gast bij 'De Wild in de Middag' op NPO Radio 2. De aanleiding voor dit interview was een recent Zweeds onderzoek waaruit bleek dat mensen zich een aantal jaren ouder voelen wanneer ze twee nachten op rij slecht hebben geslapen. Winni legt uit hoe dit fenomeen te verklaren is en beantwoordt onder andere de vraag wat het ideale recept is voor een goede nachtrust.

"De zin en onzin van dutjes en slaappillen" Stellingen over slapen in RD
Hoe zit dat? · 01. november 2023
Slaaptherapeut dr. Winni Hofman besprak onlangs in het Reformatorisch Dagblad een aantal interessante stellingen over slapen, zoals “slaappillen helpen niet” en “middagdutjes werken contraproductief”.

"Natte sokken voor een koel hoofd: dit zijn jullie tips tegen plaknachten" Nu.nl artikel met Somnio slaapexpert Winni
Hoe zit dat? · 15. juni 2023
Hoe ga je het beste om met warme nachten? Nu.nl zette tips en trucs van lezers op een rijtje en vroeg slaapexpert Winni Hofman om toe te lichten of afkoelen in koud water of juist warm douchen handiger is voor het slapen.

Slapen bij hitte: Wat helpt? Radio Veronica Ook Goeiemorgen
Hoe zit dat? · 18. juli 2022
Wat helpt er op een hete zomerdag om af te koelen zodat je goed kan slapen? Luister naar de tips van Somnio slaapexpert Winni op radio Veronica.

NRC: "De Grote Hittegids: met deze tips kom je warme dagen door"
Hoe zit dat? · 18. juli 2022
Hoe kom je het beste de dag en de nacht door bij temperaturen van 30 graden of meer? Lees de uitgebreide hittegids van de NRC.

12 Tips om beter te slapen als je wakker ligt van de Oekraïne-oorlog
Hoe zit dat? · 11. april 2022
De oorlog in Oekraïne leidt bij veel mensen tot onrust, zorgen en soms angsten. Dat kan je ook ’s nachts wakker houden. Wat kan je doen om de impact van het oorlogsnieuws op je slaap te beperken?

Hoe pas je na de vakantie je slaapritme aan? Blok&Toine NPO Radio 1
Hoe zit dat? · 26. augustus 2021
Na de vakantie weer in je ritme komen kan pittig zijn. Wat helpt? Luister naar de tips van slaapexpert Winni Hofman bij Blok&Toine op NPO Radio 1.

Lekker slapen op vakantie: Radio 5 interview
Hoe zit dat? · 05. juli 2021
Lekker, vakantie! Aan het slapen in een ander bed moeten we wel even wennen. Bij Open Huis op NPO Radio 5 legt Somnio slaapexpert Winni uit hoe je je goed kan voorbereiden op het slapen in een ander bed.

'Hoe slaap je goed in een vreemd bed?' AD artikel
Hoe zit dat? · 01. juli 2021
Voor veel mensen staat de vakantie voor de deur. Als je op reis gaat, dan slaap je de eerste nacht in een ander bed mogelijk minder vast dan thuis. Hoe komt dat en wat je kan doen om ook in een ander bed zo goed mogelijk te slapen?

Hoe zit dat? · 27. november 2020
Sinds de opkomst van het coronavirus leven we in onzekere tijden. Slapen we allemaal slechter?

Meer weergeven