Beter slapen met de Somnio slaaptraining

 

Heeft u last van slapeloosheid? En wilt u het liefst vandaag nog aan de slag gaan om eindelijk een goede nachtrust te krijgen? Met de Somnio Slaaptraining verbetert u onder begeleiding van een persoonlijke slaapconsulent uw slaappatroon, zonder pillen of middeltjes. De training is volledig online, dus u werkt eenvoudig vanuit huis aan uw slaapproblemen.

 

Met Somnio Slaaptraining pakt u uw slaapproblemen structureel aan. U werkt in 8 weken tijd aan een optimaal slaappatroon, slaapgedrag en slaapomgeving. Na de training weet en kunt u:

 

 

Efficiënter slapen met aangepaste bedtijden

 

Voor een optimale slaapomgeving zorgen

 

 

Slapen zonder pillen en middeltjes

 

Positiever tegen het slapen aan kijken

 

Zich goed voorbereiden op de nacht

 

Ontspannen en sneller inslapen


Hoe werkt de online slaaptraining?

U gaat aan de slag met een persoonlijke slaapconsulent om uw slaapproblemen aan te pakken. Eerst legt u aan de hand van een online slaapdagboekje uw slaapgedrag vast. Na een week stuurt u uw dagboekje op naar uw persoonlijke slaapexpert. Deze ervaren slaapadviseur analyseert uw slaappatroon, en geeft u een consult terug met praktische opdrachten en adviezen. U leert aan de hand van de opdrachten hoe u uw slaappatroon verbetert.

 

Waarom juist Somnio slaaptraining?

Somnio is wereldwijd de eerste online behandelaar van slapeloosheid, opgericht door slaaponderzoeker dr. Winni Hofman. Winni Hofman is al sinds 1974 werkzaam als universitair docent voor slaap en slaapstoornissen aan de Universiteit van Amsterdam. Haar slaaptherapie is gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie voor slapeloosheid. Wetenschappelijke studies tonen aan dat deze vorm van therapie de meest effectieve behandeling voor slapeloosheid is.

 

VGZ vergoedt Somnio slaaptraining

Bent u bij VGZ collectief verzekerd via een thuiszorg-, patiënten- en ouderenorganisaties? En heeft u een aanvullende verzekering? VGZ vergoedt uw training volledig vanuit het preventiebudget. 

Heeft u vragen over de training?

Stuur dan een e-mail naar Somnio