Beter slapen met de Somnio slaaptherapie

Heeft u last van slapeloosheid? En wilt u het liefst vandaag nog aan de slag gaan om eindelijk een goede nachtrust te krijgen? Met de Somnio Slaaptherapie verbetert u onder begeleiding van een persoonlijke slaapconsulent uw slaappatroon, zonder pillen of middeltjes. De therapie is volledig online, dus u werkt eenvoudig vanuit huis aan uw slaapproblemen.

 

Met Somnio Slaaptherapie pakt u uw slaapproblemen structureel aan. U werkt in 8 weken tijd aan een optimaal slaappatroon, slaapgedrag en slaapomgeving. Na de therapie weet en kunt u:

 

 

Efficiënter slapen met aangepaste bedtijden

 

Voor een optimale slaapomgeving zorgen

 

 

Slapen zonder pillen en middeltjes

 

Positiever tegen het slapen aan kijken

 

Zich goed voorbereiden op de nacht

 

Ontspannen en sneller inslapen


Hoe werkt de online slaaptherapie?

 

U gaat aan de slag met een persoonlijke slaapconsulent om uw slaapproblemen aan te pakken. Eerst legt u aan de hand van een online slaapdagboekje uw slaapgedrag vast. Na een week stuurt u uw dagboekje op naar uw persoonlijke slaapexpert. Deze ervaren slaapadviseur analyseert uw slaappatroon, en geeft u een consult terug met praktische opdrachten en adviezen. U leert aan de hand van de opdrachten hoe u uw slaappatroon verbetert.

 

 

Waarom juist Somnio slaaptherapie?

 

Somnio is wereldwijd de eerste online behandelaar van slapeloosheid, opgericht door slaaponderzoeker dr. Winni Hofman. Winni Hofman is meer dan 30 jaar werkzaam als universitair docent voor slaap en slaapstoornissen aan de Universiteit van Amsterdam. Haar slaaptherapie is gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie voor slapeloosheid. Wetenschappelijke studies tonen aan dat deze vorm van therapie de meest effectieve behandeling voor slapeloosheid is.

 

 

VGZ vergoedt Somnio slaaptherapie

 

Bent u bij VGZ collectief verzekerd via een thuiszorg-, patiënten- en ouderenorganisaties? En heeft u een aanvullende verzekering? VGZ vergoedt uw therapie volledig vanuit het preventiebudget. 

 

Uw inschrijfgeld declareren doet u snel en eenvoudig. Na inschrijving ontvangt u van Somnio een nota. Deze nota kunt u bij VGZ online declareren (u ontvangt de vergoeding binnen 6 werkdagen), of via de post (u ontvangt de vergoeding binnen 10 werkdagen). Ga naar de website van VGZ voor meer informatie over declareren.

 

Heeft u vragen over de slaaptherapie?

 

Bekijk de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met Somnio via het contactformulier.