Samenwerking Somnio en Zorg en Zekerheid

 

Gezond slapen is net zo belangrijk als voldoende bewegen en gezonde voeding. Samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid wil Somnio het bewustzijn voor gezonde slaap vergroten.

 

Met informatie rondom slaap, slaaptips en de Somnio slaaptherapie helpen we je om gezond te blijven slapen of beter te gaan slapen zonder slaappillen. Lees hier meer over onze samenwerking.

Zorg en Zekerheid vergoedt Somnio slaaptherapie

 

Zorg en Zekerheid vergoedt de Somnio slaaptherapie in het kader van 'preventieve cursussen'. Zie hier voor meer informatie.

 

 

Slaap-webinar

 

Met gezonde slaap haal je veel meer uit je dag. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Slaap komt nu eenmaal niet op commando. Somnio slaapexpert dr. Winni Hofman leert je tijdens een webinar wat je slaap beïnvloedt en hoe je gezond kunt (blijven) slapen. Je kan het webinar terugkijken. Het slaapwebinar is ontstaan in samenwerking met Zorg en Zekerheid.

 

Screenshot van de slaap-webinaar met Somnio slaapexpert dr. Winni Hofman op de Zorg en Zekerheid website

Slaaptips en -artikelen

 

Via het platform RelaxFocus van Zorg en Zekerheid delen de slaapexperts van Somnio tips en artikelen rondom slaap. Als contentpartner levert Somnio zo betrouwbare informatie over slaap, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. We hopen zo meer mensen te inspireren om van goed slapen een prioriteit te maken.

 

Een aantal gepubliceerde artikelen (ook te lezen via ons eigen blog): 

 

Zullen we dit weekend weer eens lekker gaan binge-watchen?

Geen zomer- én wintertijd meer? Kies dan voor wintertijd

Even een tik op de snooze knop en dan weer lekker verder pitten...

Zijn dromen bedrog?