Beter slapen met Somnio: Meld je aan en begin vandaag

De Somnio slaaptherapie helpt je om weer beter te slapen. Met deskundige begeleiding en praktische adviezen. Gemakkelijk vanuit thuis en wanneer het u uitkomt.

Somnio Compact via VGZ

omvat 4 consulten

€ 189,00


VGZ vergoedt Somnio Compact

 

VGZ vergoedt Somnio Compact als u aanvullend  verzekerd bent (met VGZ Zorgt Goed, Beter of Best) via een thuiszorg-, ouderen- en patiëntenorganisatie of als u verzekerd bent met het VGZ Rotterdampakket (Compact),  VGZ Den Haagpakket (Compact) en VGZ Zuid-Limburgpakket (Compact). 

  

Let op: Heeft u al een deel van het preventiebudget verbruikt, dan vergoedt VGZ de kosten tot maximaal het bedrag van het overblijvende preventiebudget.

 

U hoeft als verzekerde bij VGZ de kosten voor Somnio Slaaptherapie niet voor te schieten. VGZ ontvangt de rekening direct van Somnio. Kies op de betaalpagina de optie 'bij aflevering'.

 

Let op: De vergoeding geldt bij de meeste verzekeraars voor het verzekeringsjaar waarin de consulten plaatsvinden. Houd daar rekening mee, vooral wanneer je wisselt van verzekeraar. Bij een aanmelding einde van het jaar vinden de consulten (deels) plaats in het volgende jaar. Neem bij twijfel even contact op om te overleggen hierover.

 

Heeft u vragen over de slaaptherapie?

 

Bekijk de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met Somnio via het contactformulier.